Pečeme v horkovzdušné troubě

Horkovzdušné trouby dnes již patří ke standardu vybavení gastronomických provozů. Horký vzduch díky ventilátoru proudí po celém vnitřním prostoru trouby, teplo se rozloží v celé troubě. Pečení je tak výkonnější, než když teplo přichází pouze z horního a spodního tělesa u klasického pečení.

Horkovzdušné trouby pečou více druhů pečiva najednou

  • Cukroví můžete péct až na třech plechách najednou. Vzájemně si nebudou „stínit“ a cukroví se upeče rovnoměrně. Stejně tak vánočky a vánoční štoly.
  • Můžete péci i různé druhy moučníků, které vyžadují sice stejnou teplotu pečení, ale jinou dobu. Platí sejné pravidlo, že troubu je třeba předem předehřát.
  • V horkovzdušné troubě nastavujeme teplotu cca o 20°C nižší než v klasické troubě. Máme tak nižší spotřebu energie a šetříme tak peníze.
  • Pokud vyžadujete, aby trouba „pekla za Vás“, můžete zvolit přístroj s automatikou. Tyto horkovzdušné trouby jsou vybaveny přednastavenými programy na vybrané pokrmy. Stačí si pak vybrat z nabídky cukroví a zmáčknete tlačítko „start“.Přístroj si sám dokáže změřit velikost pokrmu pomocí elektroniky a měření rychlosti nárůstu teploty uvnitř. Zvolí druh ohřevu, nastaví správnou teplotu a délku pečení.

Horkovzdušná trouba AT120 Bartscher s grilem a napařováním

Ideální použití na vaření, pečení, smažení, grilování a vaření v páře. Je snadno ovladatelné a spolehlivá. Skříň a varný prostor horkovzdušné trouby je z nerezové potravinářské oceli se spínačem teploty a času. Trouba má dva motory.

Technické parametry

  • Časovač 0-120 minut120-788_horkovzdusna-bartscher
  • Dvířka s dvojitým sklem
  • 2 motory
  • 4 vsuvy pro plechy (438 x 315 mm), mezera mezi plech 70 mm
  • Regulace teploty 0°C až 300°C
  • Výkon grilu 2,0 kW
  • Pevná vodní přípojka 3/4″
  • Příkon 2,67 kW /230 V
  • Rozměry 597 ‚Š) x 618 (H)  x 570 (V)
  • Hmotnost 39 kg
  • Příslušenství 4 plechy Rozměr 438 (Š) x 315 (H) mm
About Eva Povová 183 Článků
Její hobby jsou ruční práce, ráda čte a dívá se na detektivky. eva.loket@seznam.cz

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*