hygiena

HACCP systém kritických bodů

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhláška č. 137/2004 Sb. a její novela – Vyhláška 602/2006 Sb. všem, kteří vyrábějí nebo prodávají jídlo a nápoje. Splnění tohoto […]

vybavujeme

Horký vzduch vs. ubrousek?

Už Vás nebaví donekonečna uklízet papírové ručníky a vynášet každou chvíli odpadkový koš či pořád doplňovat nové a nové ubrousky? Právě pro Vás jsou zde hygienické osoušeče rukou.

hygiena

Prkna podle HACCP

Každý kdo provozuje kuchyni jistě ví, že musí zásadně dodržovat systém HACCP. Jedná se o systém jehož kvalifikované používání vede k minimalizaci popřípadě až k vyloučení možných onemocnění či zdravotních poškození konzumentů potravin. Splnění tohoto […]

hygiena

Dodržujte správnou hygienu rukou!

Nejen když se zašpiníme, či po použití toalety bychom měli dodržovat důkladnou hygienu rukou. Mikroby se mohou na rukou vyskytovat přirozeně. Proto je nutné respektovat pečlivé mytí rukou a jejich desinfekci. Zvláště, pokud pak pracujeme […]

hygiena

Akce čisté ruce

Správná hygiena rukou je důležitým obranným nástrojem přispívajícím k udržování dobrého zdraví. Z výsledků studií vyplývá, že pokud se cítíte zdraví, jste i šťastnější, produktivnější a aktivnější.

hygiena

Třiďte odpad!

Třídit se dá skoro vše. Na nejčastěji produkované odpady slouží barevné kontejnery, na kterých jsou nálepky, které přesně popisují, co do kterého kontejneru patří a co ne.

informace

Konečně čisté veřejné WC

Posadit se na veřejných toaletách na záchodové prkýnko je pro většinu z nás krajně nehygienické. I na společných toaletách, které spolu sdílí zaměstnanci firem hrozí riziko infekce. Očista toaletním papírem, na kterou jste zvyklí, je […]