Bez rozbitých sklenic!
Pravidelně objednáváte nápojové sklo, které se stejně po pár použitích v myčce nádobí rozbije, praskne, odštípne nebo zkrátka někam zmizí? Problém není ve sklenicích, ale v péči o ně. K největším škodám dochází právě při […]
Pravidelně objednáváte nápojové sklo, které se stejně po pár použitích v myčce nádobí rozbije, praskne, odštípne nebo zkrátka někam zmizí? Problém není ve sklenicích, ale v péči o ně. K největším škodám dochází právě při […]
Myčky skla a nádobí dnes neodmyslitelně patří ke každému gastronomickému provozu. Ne vždy jsou však vhodně zvolené, a proto jejich funkčnost neodpovídá představám personálu.
Předpokládám, že není nutné si pokládat otázku, jestli si do restaurace pořídit myčku nádobí či nikoliv. Pokud zrovna neprovozujete sezónní stánek nebo minikavárničku, asi není o čem diskutovat.
Pravidelně objednáváte nápojové sklo, které se stejně po pár použitích v myčce nádobí rozbije, praskne, odštípne nebo zkrátka někam zmizí?
Mysleli jste si, že drahé ekologické prostředky na mytí nádobí jsou k životnímu prostředí ohleduplnější než ty běžné? Nejsou, všechny jsou stejně šetrné.
Napohled jednoduchá záležitost jako mytí nádobí, je složitou činností se svými pravidly. Jejím zlepšením můžete ušetřit nemalé finanční prostředky za energii, mycí prostředky a vlastní nádobí.
Myčky skla, bílého a černého nádobí dnes patří ke každému gastronomickému provozu, ať už je to restaurace, jídelna, nebo velký mezinárodní hotel. Ne vždy jsou však vhodně zvolené, a proto jejich funkčnost neodpovídá představám personálu.
K tomu potřebuji jenom 25 kbelíků vody a plochu 1,25 x 1,25 metru, nejlépe někde v rohu, abych nepřekážela. Jsem dobře stavěná, vydržím pracovat téměř nepřetržitě a neodmlouvám.
Myčky nádobí jsou stále více oblíbenější součástí naší kuchyně. Zcela nahradily tradiční způsob ručního mytí, díky své schopnosti ušetřit jak čas, tak peníze.
Copyright 2000+ Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.