Mobilní nerezový stánek
Rychlé občerstvení je stále na vzestupu. Mobilní stánek Snackpoint nabízí téměř neomezené možnosti přípravy a podávání jídel s maximální flexibilitou. Více na www.gastronom.cz – Snackpoint Bartscher.
Rychlé občerstvení je stále na vzestupu. Mobilní stánek Snackpoint nabízí téměř neomezené možnosti přípravy a podávání jídel s maximální flexibilitou. Více na www.gastronom.cz – Snackpoint Bartscher.
Klíčem k úspěchu restaurace je jídelní lístek. Bývá již uveřejněn před vchodem do restaurace, aby zákazníka nalákal svým obsahem. Jídelní lístek patří mezi nejdůležitější nástroj komunikace. Proto bychom mu měli věnovat velkou pozornost při jeho přípravě, dát mu […]
Reklamní poutače, venkovní tabule nebo tzv. reklamní „áčka“ jsou vizitkou každé firmy. Venkovní tabule mají upoutat pozornost potencionálních zákazníků před vstupem do restaurace, hotelu či jiné provozovny. A nejen to, co píšeme, je důležité. Je vhodné […]
Je Vaše navigační reklama skutečně funkční? Aby Vás hosté snadno našli, je potřeba jim to co nejvíce ulehčit. Nejjednodušší způsob jsou reklamní cedule a poutače. Umístit před vchod do restaurace, nebo na zeď nabídkovou tabuli […]
Vymezovače prostoru, vymezovací sloupky, pásové vymezovače, mobilní zábrany, lanové zábrany, zábrany vstupu, každý jim říká jinak. Jejich účel je nasměrovat dav lidí správným směrem či elegantně zabránit vstupu, tam, kam je zakázán. Jejich ideální využití […]
Grafická úprava menu je velmi důležitá. Menu musí na první dojem upoutat. Bývá výzdobou slavnostní tabule.
Menu je pevná sestava pokrmů, doplněná dle okolností vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti.
Pokud chceme něco prodávat, musíme zákazníkovi předat informaci, co jsme mu schopni nabídnout. Existuje mnoho prostředků, jak v gastronomii oslovit zákazníka, zde je alespoň několik z nich.
Copyright 2000+ Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.