obsluhujeme

Nosíme na stůl

Plata, podnosy a tácy jsou nepostradatelnými pomocníky. Šetří nám čas při obsluze, slouží k servírování pokrmů pro různé příležitosti a mohou se využít k dekoraci.

informace

Moderní gastronomie

Gastronomie se stále vyvíjí, zaměřuje se na čerstvé domácí suroviny, kratší dobu přípravy jídel, nabídky salátů a jídel z volného výběru. Rozšiřuje se počet vegetariánského způsobu stravování, restaurace více používají bio potraviny, roste počet nekuřáckých […]

vybavujeme

Plate Spacers

Prostor a čas jsou určitě nejdůležitější ingredience ve Vaší kuchyni. Plate Spacers byly proto vyvinuty speciálně k tomu, aby ušetřily nemálo času a spoustu místa. Všechny talíře s pokrmy si můžete připravit dopředu a díky […]

vybavujeme

Nalaďte se do pohody

Kouzlem a magií každého domova jsou svíčky. Dříve sloužily svícny hlavně jako ochrana před popálením nebo požárem. Tvar a dekorace byla tehdy až na druhém místě. Nejvíce se používaly louče, pochodně a lampy. Luxusním svítidlem […]

vybavujeme

Bez ubrousků to nejde

Moje babička ubrousky vždy sušila rozložené v trávě na sluníčku a škrobila, maminka je prala a my dnes kupujeme papírové pro jejich snadné použití. Mají různé barvy, tvary a dekory pro slavnostní příležitosti. A právě […]

obsluhujeme

Horké jídlo na teplý talíř

Základem každé obsluhy jsou nahřáté talíře. Není nic horšího, než když připravíte sebedokonalejší jídlo, ale dáte ho na studený talíř. Než se pak dostane k hostovi, je téměř vystydlé. Nahřáté talíře v režonu jsou zkrátka […]

vybavujeme

Kdo nemá rád čokoládu?

Vynález tekuté čokolády je starý již několik tisíc let. Původní recept vychází z vyspělé mayská kultury, která z kakaových bobů dokázala připravit božský nápoj, jenž se užíval jen v malých dávkách jako afrodisiakum a symbolizoval […]