Měření teploty masa
Ano, je to tak, bez teploměru na měření vnitřní teploty potravin nemůžete v dnešní kuchyni, ve které se připravuje či vydává jídlo, vůbec existovat. Měříme tak teplotu uvnitř masa během pečení v troubě, pro vynikající […]
Ano, je to tak, bez teploměru na měření vnitřní teploty potravin nemůžete v dnešní kuchyni, ve které se připravuje či vydává jídlo, vůbec existovat. Měříme tak teplotu uvnitř masa během pečení v troubě, pro vynikající […]
Kalibrace a cejchování jsou dvě rozdílné věci. Obojí však potřebujete, abyste nedostali pokutu při kontrole České obchodní inspekce. Nejdůležitější obsah pro naši práci v gastronomii je zřejmě v zákonu 263/2000 Sb. Vychází ze zákona 505/1990 […]
Neodborné zacházení při přípravě pokrmů i s hotovými jídly vede k mnoha vážným onemocněním. Toto je skutečnost, kterou si ti, kteří se na přípravě jídel podílí mnohdy ani neuvědomují. Všechna připravená jídla by měla být […]
Kuchyňské váhy rozhodně patří k základní výbavě každého kuchaře. Prvotní otázka při pořizování nové váhy je, zda potřebujeme cejchovanou váhu nebo nám postačí necejchovaná.
Copyright 2000+ Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.